bounty_1

Denne oppskriften er så enkel at det ikke engang kan kalles baking.

En oppskrift som inneholder 4 ingredienser skulle være enkelt å bare kaste sammen, så da jeg oppdaget denne på sukkerfri varianten av bounty ble jeg glad i sjelen: Endelig noe jeg kan klare å bake!

Vi startet bra med å finne frem og måle opp ingrediensene:

bounty_2

1 boks kokosmelk, kald

150 g mørk sjokolade

150 g kokosmasse

2-3 ss sukrinmelis

 

Allerede her startet utfordringen; man skal skrape av det tykke laget i kokosmelken og smelte det sammen med sukrinmelis. Og når jeg skraper, så klarer jeg på en eller annen måte å få hele innholdet av denne kokosboksen ut over hele kjøkkendisken.

bounty_4

Etter å ha smeltet kokosmelk og sukrinmelis skal kokosmassen blandes inn. Dette settes i fryseren i 20 – 30 min i en bakepapirkledd form.

Deretter gjelder det bare å kutte ut små biter med “Bounty” og dekke det i sjokolade fra et vannbad. Jeg klarte å skape smeltet sjokolade, men den gleden passerte etter noen få minutter da alt ble til en kjempeklump. Drømmen om hjemmelaget Bounty forsvant sakte foran øynene mine.

bounty_7

Etter en god stund med prøving og feiling må jeg bare innse at slaget er tapt. Jeg kan faktisk ikke bake noe så enkelt som dette her en gang, og her er bildebeviset av mitt endelige resultat.

bounty_6

Jeg oppfordrer alle der hjemme til å teste denne oppskriften og dele hvordan resultatet har blitt.

Oppskriften kommer opprinnelig fra Kristine Weber, jeg fant den i månendens Shape Up.
Livet som krølltopp