Det er en lykkens dag her i Viken!

Nei, jeg tuller ikke. Det har jo vist seg at jeg ikke har elsket å bo på dette stedet like mye som jeg elsket å bo i Nyhavn. Min innstilling har bedret seg med tiden, men i dag når den et nytt høydepunkt. Vi har fått min favoritt-dagligvare i samme bygg som jeg bor i. Say whaaat? Sene handleturer innom Rema 1000 – ja takk! Hva som helst til middag uten å stresse langt opp til butikken – øh… I think yes! Deilig kveldssnacks som ikke er bra for meg – bring it on!

Butikken åpnet i dag og jeg skal ned for å handle noe herlig kveldsmat nå. Det virker kanskje litt absurd det her, men jeg er altså skikkelig glad! Dette kommer til å forenkle hverdagen min, og det setter jeg utrolig stor pris på.

Så til Rema 1000 Viken: VELKOMMEN TIL NABOLAGET!

Livet som krølltopp