Birthday_26

🍹🏋🏽💋 Nok et år har passert i det O-store Liv.

I fjor var det stor fest med både folk og fe, men siden vi allerede har hatt to innflytningsfester i denne leiligheten så blir det en rolig kveld med venninner på denne bursdagen. Da jeg skrev bursdagsinnlegget i fjor så ble jeg bedt om å vise leg når jeg kjøpte øl på butikken, og gjett om ikke det skjedde i år igjen?

Forever young

I’m gonna be

forever young!

B-Day WOD

Først på agendaen står selvfølgelig en BURSDAGSWOD! Alle vet jo at bursdagsbarnet bestemmer, så jeg velger halve Filthy 50! Ja, det er juks, men jeg gjør det uansett. Her er økten, slik jeg planlegger å skalere den:

26 Box jump, 20 inch box
26 Jumping pull-ups
26 Kettlebell swings, 1 pood (16 kg)
Walking Lunge, 26 steps
26 Leg raise. Knees to elbows
26 Push press, 45 pounds (20 kg)
26 Back extensions
26 Wall ball shots, 14 pound ball. 20 pound ball
26 Burpees
26 Double unders

Gratulerer med dagen til meg!

Livet som krølltopp