Nice-cream_1

Den første oppskriften på krolltopp.com!

Jeg elsker å spise, og jeg elsker spesielt søtsaker, is, cheese doodles, ja you name it. En skikkelig godtemums er det jeg ville kalt meg selv. Dessverre er det ikke like sunt å proppe seg full i snacks hver eneste dag, derfor er jeg veldig glad for denne oppskriften som jeg fikk av Eirin Kristiansen.

Nice-cream_2

Peanut Butter Nice Cream

En liten skvulp melk – merk, så lite som du klarer å helle i er det beste. Ellers får man veldig flytende iskrem.

1 stor spiseskje peanøttsmør

1-2 frosne, modne bananer – jeg klarer aldri å spise opp bananene før de begynne å få brunfarge, da er det bare å kutte opp og fryse ned

en god klype vaniljepulver

en god klype salt

litt honning

Ingrediensene blandes sammen, jeg bruker stavmikser og bare moser til. Hell i melk etterhvert om du må det. Serveres straks det har en deilig og kremete konsistens. Nam nam!

Nice-cream_3

Original oppskrift her.

Livet som krølltopp