Messy_typo

Min nye hobby har ankommet!

Følelsen når man har gitt en gave til seg selv, bare fordi feriepengene ankom! Ahh.. Jeg har lenge hatt lyst å begynne med scapbooking, og da mener jeg på min måte. Eller, kanskje rettere sagt A Beautiful Mess sin måte. Vi snakker om å printe ut bilder i forskjellige størrelser og ha de i plastlommer som matcher. Morsomme ord, klistremerker og designkort skal med. Litt kule detaljer og tekst, men ikke noe mer enn det.

Messy_1Messy_2

Starter kit

Her er en oversikt over alt som var i postkassen min i dag. Det er jo første gang jeg starter med dette, og da trenger man litt utstyr. Fotoprinter har jeg fra før så her har jeg kjøpt meg album med skilleark, plastlommer, bokstavstempel og blekk i forskjellige farger. I tillegg har jeg kjøpt en pakke “Messy Box” fra A Beautiful Mess, her fulgte det med forskjellige papir og ark tilpasset til lommene i permen.

Messy_3 Messy_4

Party time

Det nærmer seg tid for innflytningsfest i den nye leiligheten og dermed slo jeg også til med et par ballonger. Å dekorere med ballonger er alltid moro, spesielt når de er så fine som dette! Planen er å fylle de med helium, utfordringen er bare at folk begynner å innhalere det i løpet av festen, så jeg får gjemme det enda bedre enn sist denne gangen.

Messy_5 Messy_6

Nå gleder jeg meg til å komme i gang! Må bare tømme Macen for de over 20.000 bildene jeg har lagret i RAW-format. Stakker Macen, ikke rart den er trøtt og sliten. Som det står over her: to be continued…
Livet som krølltopp