Move-it_1

Herregud, nå flytter vi!

Den siste uken har vært fylt med ting som skjer; jeg var på visning på mandag og fikk beskjed om at vi fikk leiligheten på tirsdag – med innflytning torsdag. Så ja, jeg flytter på 4 dager takk skal du ha. Jeg speed-pakker og takker meg selv for at jeg har ryddet, kastet og sortert den siste tiden. Bilbo sier han ikke får nok oppmerksomhet mens jeg stresser rundt for å ordne alt sammen.

Treningspodden

Nå er det 2 uker siden sist jeg var på trening (!), og jeg savner det. Mens jeg pakker står jeg derfor å hører på Treningspodden, en herlig podcast fra ShapeUp. Det er inspirerende og morsomt å høre på, og noe jeg anbefaler om du har slitt med dørstokkmila i det siste. Samtidig drar jeg mellom pakkeslagene ut for å skaffe enda flere esker, og lurer til meg med en froyo på veien. #sunt #notsosunt

Jeg gleder meg til å ha alt på plass og ikke minst feire 17. mai med gangavstand til sentrum! Nå, tilbake til eskene.

Move-it_2