Tightsometer-gronn_1

Hvor vanskelig skal det være å finne en god treningstights?

De sklir (enten opp eller ned) sitter for stramt over magen, er for lange eller de er gjennomsiktige. Det er virkelig ikke enkelt å finne en god treningstights og skulle ønske det fantes en oversikt over hvilke egenskaper de forskjellige har. I anledningen starter jeg spalten Tightsometer!

Tightsometer-gronn_2

Først ut er denne oppmerksomhetssyke tightsen fra Nike, den heter Performance Mezzo. Den er ikke ny på markedet, og tilhører sikkert 2015-kolleksjonen ettersom jeg fikk den med hjem på 70% salg. Om du uansett skulle kommer over den og vurdere et kjøp, så kan du få vite dette:

Tightsometer-gronn_4

Komfort: Dette er den deiligste tightsen jeg eier, fordi stoffet er utrolig mykt. Karakter 6.

Sitter godt over magen: Strikken rundt livet er smal og dekket med en slags “gummi” inni, dette gjør at den sitter utrolig godt og holder seg på plass. Karakter 5.

Sklir: Holder seg stort sett på plass, men det skal sies at jeg ikke har brukt den på Crossfit, bare til fjellturer eller å chille i. Karakter 5.

Svettemerker: Viser ikke, jeg har i alle fall ikke funnet det. Karakter 6.

Annet: Den er gjennomsiktig! Pass på, hvis du ikke liker å vise både trusa og cellulittene er ikke denne for deg. Dette er grunnen til at jeg ikke har brukt den på Crossfiten, jeg vil ikke være hun med den syke tightsen som alle ser på, samtidig som jeg viser alt som er under. Karakter 1.

Ordinær pris: 600 kr.

Oppsummert er den utrolig komfortabel og sitter godt, men gjennomsiktigheten drar inntrykket såpass langt ned. Når man ikke vil bruke den på trening er det noen som ikke har gjort jobben sin godt nok hos Nike.

Hadde du turt å rocke denne på trening?

Tightsometer-gronn_3

Livet som krølltopp