WOD_1

Når man drar på ferie midt i Open nytter det ikke å bare spise ost og croissant for å holde magemusklene i form.

Under Paristuren gjorde jeg noe jeg aldri hadde trodd om meg selv; brukte noen minutter hver morgen til morgentrim, eller Hotel WOD som jeg liker å kalle det. Vi bodde på et bittelite hotell med akkurat så mye plass som er vist på bildet her, men det stoppet ikke meg fra å få svettet litt.

Jeg utnyttet de to kvadratmetrene jeg hadde og kjørte på med øvelser med egen kroppsvekt. I tillegg hadde jeg pakket en treningsstrikk som jeg satte under beina og bant over skuldrene mens jeg tok et par markløft.

Hele økten tok meg omtrent 6 og et halvt minutt å gjennomføre, etterpå var det herlig med en massasje-dusj før jeg tok beina fatt og vandret 15 kilometer resten av dagen. Ferieaktiviteter skal det ikke stå på!

WOD_2

Det jeg likte med denne Hotel WOD-en var følelsen av å komme i gang med dagen, og ikke minst få pumpet opp endorfin-nivået før man tar storbyen med storm. Prøv det selv!
Livet som krølltopp