Krolltoppen-svetter_1

Jeg har lyst å si at dette er den beste i dagen i mitt liv, men samtidig ikke; det sparer jeg enten til bryllupsdagen eller den dagen jeg får meg en hund. Det er i alle fall den beste dagen denne uken, ja kanskje denne måneden. Open 16.1 er gjennomført og jeg elsket det!

For å forberede meg gikk jeg for 9 timer søvn i natt, og våknet ikke senere enn klokken fire i panikk om at jeg hadde forsovet meg. Heldigvis sovnet jeg igjen etterpå, noe jeg ikke er flink til når jeg først er våken.

Breakfast for champions

Krolltoppen-svetter_2

Vi laget verdens største frokost, så mye at jeg ikke klarte å spise opp alt en gang. Selvfølgelig gjorde jeg lett research på resultene som var lagt ut i går kveld, slik at jeg visste hva jeg kunne forvente av meg selv. Jeg planla å gå for 4 runder og ville satse alt for å klare å gjennomføre dette.

Da klokken ble over ni i dag tidlig begynte nervene å bygge seg opp. Jeg prøvde å tenke at det var en vanlig treningsøkt, men måtte spille Beyoncé på høyest mulig volum i bilen på vei til boxen, for å både pumpe meg selv opp og tenke på noe annet.

3-2-1

Nedtellingen startet og jeg gikk for det! Holdt meg kontrollert og jobbet meg gjennom økten. Da det hadde gått 10 minutter hadde jeg tre runder, så fire skulle nå gå. Kanskje fem til og med..?

Den siste pullup-en ble gjennomført og klokken pep på 20 minutter. Resultatet ble seks runder, altså 156 repetisjoner. Jeg kunne ikke vært mer overrasket, og jeg er så glad! At jeg meldte meg på Open i år var det beste jeg har gjort for meg selv på lenge.

Krolltoppen-svetter_3

Open 16.1:

20 min AMRAP – Scaled

Complete as many rounds and reps as possible in 20 minutes of:
25-ft. front rack walking lunge
8 burpees
25-ft. front rack walking lunge
8 jumping chin-over-bar pull-ups

Men lunge 45 lb.
Women lunge 35 lb.