Personlig, Reise & wanderlust

SAVNET: SOMMER

En god måned nummer to hos Livet som Krølltopp, men hva opplevde vi, sånn egentlig i juni måned? Her kommer kremen:

Juni_1Sommermåneden har vært GANSKE KALD her i Bergen, spesielt i starten. Vi var ute å spankulerte en søndag da vi så en gjeng med barn som hadde badet og tok oss selv i å si; kanskje litt vel tidlig å bade allerede nå?

Juni_2Vi feiret SKILLINGSBOLLENES DAGogså da regnet det. På jobb lekte jeg med selfiestick og kundene på kaféen over gangen lo av meg. Ja ja.

Juni_3Det bar TILBAKE TIL OSLO for å dra på konsert. Vi snakker mange, mange varmegrader og en stappfull Telenor Arena. En dag med venner, en dag med bare kjæresten og meg. Det var faktisk rett før jeg dro ut til Nydalen og badet i elva, bare for å ha badet det i år i det hele tatt.

Juni_4Da vil kom hjem igjen fra Oslo var det helg, så Sindre og jeg koste oss med en liten FOTOSHOOT. Denne siste uken har vært megeahektisk og ble avsluttet med blant annet Crossfitvandring på 16 km over fjellet og grillfest med jobben.

Alt i alt en kaldere måned enn forventet, men med en god dose eventyr i sekken.

Hva var deres høydepunkt?
Livet som krølltopp

Standard

2 thoughts on “SAVNET: SOMMER

  1. Holder til i Bergen jeg og, og været… Savner fjorårets sommer jeg, selvom jeg tror jeg brukte mesteparten av dagene da på å svette livet av meg og klage over hvor grusomt varmt det var.

    Juni-høydepunkt: Flytting og samboer 😀

  2. Mine høydepunkt for juni
    – det var en ekstra sosial måned, gøy 😀
    – Ghibli-måned på NRK3 <3
    – og reisen til Tyrkia selvfølgelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *